Відкрити меню

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності формує правила використання персональних даних, які залишає користувач на сайті клубу дитячого розвитку «Джерело»  www.dzherelo.poltava.ua. Ці дані потрібні нам для надання відвідувачеві послуг у сфері дитячого розвитку.

Для використання сервісів нашого сайту (відгуки, онлайн-запис), користувач повинен надати нам свої персональні дані: ім’я, контактний телефон, контактний e-mail, в атоматичному режимі буде зафіксована IP-адреса і cookies.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Якщо користувач заповнив всі поля для необхідної нам інформації, це означає, що він згоден із Політикою конфіденційності. В іншому випадку він не зможе використовувати додаткові сервіси, які розміщені на нашому сайті.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Ми дбаємо про захист вашої персональної інформації від незаконного доступу. Зміни в Політиці конфіденційності будуть публікуватися на цій сторінці.

© 2021 Центр розвитку дорослих та дітей з 2-х років "Джерело" · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено
Дизайн та підтримка: GoodwinPress.ru :: создал сайт Рanchenko.com.ua

Попередній запис

    Ваше Ім'я (обов′язково)

    По батькові (обов′язково)

    Ім'я дитини (обов′язково)

    Вік дитини

    Ваш номер телефону (обов′язково)

    Ваш e-mail

    Тема (обов′язково)

    Гуртки:

    Примітки, запитання

    x